Smart Office rendszerek

Smart Office rendszerek

20 

Komfortfunkciók biztosítása. Az épület működésének kézbentartása. Megbízható, kiszámítható működés. Az energiafelhasználás minimalizálása. A karbantartási költségek minimalizálása. Elektromos eszközök összehangolt-automatizált működtetése a komfortért és kényelemért. A hagyományos kézi-kapcsolós jelenlegi érvényes rendszerekhez képest a telepített SMART-rendszer az épületvilágítási energiafogyasztását 32-35%-kal csökkenti. A fűtési/hűtési és az azzal szoros összefüggésben lévő melegvíz-előállítás területén az üzeméből adódó energiafogyasztásának megtakarítása 38-43%-érhető el, többek között olyan egyszerű megoldásokkal, mint az épület tájolása, a homlokzat szigetelése, a geotermikus és napenergia felhasználása, illetve az egész rendszer automatizált felügyelete.
A WC-k öblítése és a locsolás szürke vízből, azaz az összegyűjtött talajvízből és esővízből történhet, ezek telepítésével a megtakarítás elérheti az 50%-ot.

Category:

Description

20 Euroért adunk 1 db (Smart office system ajánlat)

Megrendelő által megadott paraméterek alapján egyedi igénynek megfelelő ajánlat

Napi 10 perccel több idő, nyugodtabb reggeli indulás. Ez azt jelenti, hogy távozás előtt nem kell az egész házat végig ellenőrizni, lekapcsolgatni az úgy felejtett világítást, egyetlen gombnyomással minden áramtalanítható.
Teljes átláthatóság: az internet segítségével bármikor és bárhonnan rákapcsolódhatunk otthonunkra.
Egy  teljesen megbízható rejtett házőrző rendszer, amely kamerák, mozgás-, és füstérzékelők csatlakoztatásával védi az otthonunkat
Gyermekfelügyelet: a gyermekek hazaérkezését követően áramtalanítva maradnak az elektromos vezetékek az általunk meghatározott helyiségekben.
Tehát a Smart számos környezettudatos technológiát ötvöz, amelynek köszönhetően hozzájárul az erőforrások hatékonyabb felhasználásához, csökkenti, az épület energetikai költségeit megvalósítva a potenciális megtakarítást minden területen. Együtt kiépítsük az intelligens rendszert. Soha vissza nem térő alkalom!